Reldin Adventures på mässan Explore

Nästa helg (22-24:e mars 2019) är det äventyrs- och utelivsmässa i Stockholm, Explore på Stockholmsmässan i Älvsjö. Reldin Adventures har blivit inbjudna att sprida inspiration och kunskap om hur det är att vara ute med familjen och barn på äventyr i naturen. Det är något vi brinner för och vi är oerhört glada och lite stolta att få vara med. På fredag och söndag så står jag Pierre på stora scenen, Adventure Stage och delar med mig av våra lite större äventyr. Som att fjällvandra en vecka med en femåring, eller hur det var när de var dryga året och vi vandrade längs delar av Kungsleden. Vi har massor med bilder från såväl dessa vandringar som underbara grannlandet Norge eller från turerna nere i alperna. En och annan bild nu senast från Madeira kommer med all säkerhet också finnas med.

Temat kommer att kretsa kring hur dessa äventyr passar en familj, om dessa äventyr verkligen är för barnen? Är det roligt att som femåring vandra över 100 kilometer flera dagar i rad? Ni som läst här på bloggen eller kanske på Naturkompaniets blogg, där vi gästskriver lite då och då, kanske anar svaret? Men vi kommer självklart också dela med oss av lite konkreta tips på hur man gör. Just den frågan är den kanske vanligaste vi som friluftsfamilj får, men det är också den svåraste frågan att besvara, för det beror ju så mycket på situation och förutsättningar. Därför är det lite extra kul att kunna presentera att vi också kommer ha en monter på mässan, under namnet ”Stora äventyr för små barn”. Vi har slagit ihop oss med den underbara friluftspappan Jonas Westbom som liksom vi hittat friluftslivet tillsammans med barnen. Jonas driver ett fantastiskt Instagramkonto @Away_Into som vi verkligen rekommenderar er att följa. Han, till skillnad från oss, är en fena på att fånga friluftslivet och äventyren på film, vilket är riktigt roligt att följa. Här nedan finner ni ett klipp av Jonas underbara små snuttar. Fler hittar ni såklart på hans Instagramkonto.

Att ha en monter på mässan gör det möjligt för oss att träffa er, vilket vi verkligen ser fram emot. Det ger möjlighet till dialog och kanske lite bättre förutsättningar att besvara den där frågan hur man gör. Vi ska i alla fall försöka. Vi berättar gärna om våra äventyr, stora som små, och delar med oss av de erfarenheter som vi plockat upp längs stigen. Det känns också lite extra kul att ha en monter som fokuserar på barn och familj, helt utan att vi säljer något. De flesta företag på mässan representerar antingen varumärken eller säljer själva produkter, äventyr och upplevelser. Vi delar helt enkelt bara med oss av vår erfarenhet och hoppas kunna bidra till att fler barn och familjer hittar ut i naturen.

Så om du är intresserad att höra mer om hur man som familj tar sig ut i naturen, få lite tips om var och vad man kan göra, så kom förbi vår monter på Explore. Går du och funderar och undrar om det ändå inte är lite för svårt att fjällvandra eller semestra med friluftsbetoning när barnen är i förskoleålder så har vi en hel del att snacka om. Hur hittar man äventyret som inte bara passar barn, utan som är till för barnen? Vi har en del oväntade svar kan vi utlova. Men mest av allt så ser vi fram emot att träffa just dig, för vi kan lära oss jättemycket av varandra.

Är barnen redan utflugna och du går mest och drömmer om häftiga och annorlunda äventyr, utmanande toppturer eller kanske en avkopplande gourméresa med vandring som tema. Vi bjuder på det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *