Vi är familjen Reldin

Varför bloggar en familj kan man fråga sig? Och varför blogga om äventyr? Antagligen av samma anledningar som de flesta bloggar, dels för att man tycker det är lite kul att skriva och dela med sig, men också med en förhoppning att glädja andra. För vår egen del började det hela ganska slumpartat när pappa Pierre kom på idén att gästblogga lite hos Naturkompaniet när familjen skulle ge sig ut på sitt första fjälläventyr sommaren 2014.

Då var familjen mamma, pappa och sonen Malcolm, född 2013. Nu har vi fått förstärkning av Gabriel, född 2015. Vi är inga frilufsnördar, även om pappa är gammal scout. Vi bor mitt i centrala Stockholm och Vasaparken är vår trädgård och gräsmatta. Det finns med all säkerhet de som är mer äventyrliga än oss, de som känner vildmarken som sin egen bakficka, de som kan de här med barn så mycket bättre än oss.

Så här kommer du inte läsa om det mest extrema, utan om lite vanligt svenssonäventyr tillsammans med våra barn, vilket kan vara nog så äventyrligt ibland. Vi bloggar inte för bloggandets skull, så inläggen kommer lite sporadiskt när vi känner att vi har hittat på nåt lite lagom äventyrligt som är värt att berätta om. Fokus kommer att vara äventyret med hela familjen och då kanske i synnerhet att äventyra med ganska små barn som våra är. Vi hoppas att våra upplevelser och erfarenheter kan bidra med både lite inspiration och konkreta tips, samt givetvis lite underhållande läsning.

Varmt välkommen att följa familjen ut på äventyr!

Familjen Reldin i Zell am See

På vandring i Zell am See