Vi är familjen Reldin

Vi som äventyrar och delar med oss av våra upplevelser och erfarenheter på denna sida är familjen Reldin som består av två killar födda 2013 och 2015, samt mamma och pappa. Till vardags är vi nog en hyggligt vanlig familj som bor i Stockholm, jobbar och går på förskolan. På helgerna så försöker vi komma ut en hel del på lite mindre äventyr i vår närhet. Vi tältar, grillar, cyklar och vandrar tillsammans. När det blir semester så åker vi på lite större äventyr, såsom fjäll- och alpvandringar, både i Sverige och utomlands.

Vi gillar helt enkelt friluftslivet som familj. Det får oss att må bra och vi har himla kul ihop när vi är ute och äventyrar. Det vill vi dela med oss av, därför startade vi den här bloggen. Vi upplevde själva att det var lite svårt att hitta information om hur man gör med småbarn på fjället till exempel. Vad ska man göra av blöjorna, hur sover man, vad mer ska man tänka på? Nu när vi själva har skaffat oss en del erfarenheter så vill vi gärna om möjligt sänka tröskeln för andra barnfamiljer att komma ut på små eller stora äventyr. Dels genom att skriva om våra och på så vis ge lite inspiration och visa på att det går och vad vi har gjort, men också att försöka samla en hel del konkret information, tips och trix.

Reldin Adventures

Vi brinner för att fler familjer ska kunna komma ut i naturen och fler barn ska få uppleva friluftslivet. Därför finns Reldin Adventures. Både Maria och Pierre jobbar till vardags heltid på helt andra jobb, men vill vid sidan av det hjälpa till och sprida en positiv bild kring friluftsliv med barn, i smått som stort.

Vi samarbetar gärna med företag och föreningar som delar våra ideal. Just nu gästbloggar vi regelbundet hos Naturkompaniet till exempel. Vi håller också föredrag på olika teman som till exempel att hitta näräventyren i Stockholm, hur och varför man övar inför stora äventyr och hur det är att fjällvandra med en ettåring.

Pierre är en van ledare och föredragshållare från sitt yrkesliv med över tio år som program- och projektledare inom affärsutveckling och IT. Kombinera den kunskapen med friluftsliv och papparollen så får du en intressant föreläsning om ledarskap, ödmjukhet och enastående leveranser. Kontakta oss gärna för att boka en föreläsning. Tillsammans skapar vi en intressant, underhållande och lärorik föreläsning för just er.

Reldin Adventures - Zermatt

Familjen Reldin på alpvandring i Zermatt