Sprida friluftsinspiration genom Naturkompaniet

Vi gillar att sprida friluftsinspiration och locka fler småbarnsföräldrar ut i naturen på små och stora äventyr. Ett sätt att göra det är vårt samarbete med Naturkompaniet där vi skriver artiklar på deras blogg och håller föreläsningar i butikerna. Vår senaste artikel på deras blogg handlar om sommarens familjeäventyr längs Kungsleden under vandringseventet Fjällräven Classic.

Reldin Adventures - Fjällräven Classic 2018 - Family adventure in Swedish mountains

Genom Naturkompaniet får vi möjligheten att berätta våra historier för läsare som annars kanske inte hittat vår blogg, för läsare som kanske inte anade att man kan fjällvandra med en femåring. För det är trots allt den kanske vanligaste reaktionen på våra äventyr, att de låter lite för mycket, eller för svåra. Men själva vill vi nog hävda att så inte är fallet. Däremot bör man som familj ha en viss ödmjukhet och respekt inför vad olika äventyr för med sig för utmaningar och risker. Men det är precis det mycket av vår egen blogg handlar om, att kombinera små näräventyr med större utmaningar och att genom de små äventyren växa in i de stora naturupplevelserna och personliga utmaningarna.

Just därför handlade vår senaste föreläsning om familjeäventyr runt Stockholm, vad man kan göra och var man hittar de små äventyren i Stockholm. Vartefter familjen är ute och småäventyrar och har roligt, ju mer lär sig alla om både konkreta friluftsförmågor och hur samarbetet i familjen funkar eller hur olika situationer kan tacklas. Vi vill väldigt gärna att fler får upp ögonen för möjligheterna att hitta friluftslivet som familj, antingen runt knuten hemma eller en bit bort. Därför är det lite extra roligt att skriva inspirerande artiklar till läsare som ännu kanske inte hittat vår blogg och börjat googla på hur man egentligen gör med blöjor på fjället eller hur långt en femåring egentligen kan gå?

Om du inte redan har läst artikeln om sommarens fjällvandring så tycker vi att det nu är hög tid att surfa över till Naturkompaniet och läsa den, eller kanske någon av de andra artiklarna som vi också skrivit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *